Stiri de ultima ora

Echipat cu un ecran de 120Hz, OnePlus 8 Pro ar putea fi o alegere solidă pentru un smartphone de gaming (Telefoane mobile)

Echipat cu un ecran de 120Hz, OnePlus 8 Pro ar putea fi o alegere solidă pentru un smartphone de gaming (Telefoane mobile)
IT & Media
OnePlus 8 Pro este aşteptat pentru lansare în primăvara anului viitor, lăsând timp suficient pentru perfecţionarea unei configuraţii hardware de invidiat.

Potrivit informaţiilor obţinute din surse cu bună reputaţie, OnePlus pregăteşte o ofertă smartphone pe măsura lui Galaxy S11, seria OnePlus 8 urmând să aibă şi o versiune Pro cu ecran funcţionând la 120Hz, suficient pentru a egala şi cele mai pretenţioase telefoane de gaming. Mai puţin ambiţios, modelul standard OnePlus 8 va avea ecran de 90Hz, similar telefoanelor din seria Pixel 4 şi actualul model OnePlus 7 Pro.

Aşteptat în intervalul Q2-2020, OnePlus 8 Pro nu face decât să se alinieze trendului către ecrane cu rată mare de refresh, alte zvonuri indicând şi pentru iPhone 12 folosirea unui ecran ProMotion OLED cu rată de împrospătare a imaginii la 120Hz. În prezent, această dotare este prezentă doar la telefoane de gaming încadrate la gama de top, precum modelul Rog Phone II de la ASUS.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus