Stiri de ultima ora

EA Sports incearca sa-l stearga pe Adam Johnson din FIFA 16

EA Sports incearca sa-l stearga pe Adam Johnson din FIFA 16
IT & Media
Fostul international englez, Adam Johnson, cel care risca intre 4 si 10 ani de inchisoare pentru abuzuri sexuale fata de un minor, va fi sters total din jocul FIFA 16. Cei de la EA Sports au insa probleme in a realiza acest lucru, Johnson putand fi in continuare ales de milioane de gameri, multi dintre acestia fiind minori.

Johnson a fost dat afara de la Sunderland dupa ce a pledat vinovat pentru ca a sarutat o fata de 15 ani, pozele cu jucatorul fiind scoase si de pe arena Wembley unde joaca nationala Angliei. EA Sports incearca sa-l stearga si din jocul cumparat de 2.5 milioane de britanici pana acum.

"Am lansat un update luna trecuta pentru a-l sterge pe Adam Johnson din jocul FIFA insa, din cauza unor dificultati tehnice, nu este posibil sa fie sters din versiunile tuturor" a declarat purtatorul de cuvant al celor de la EA Sports.

Esecul celor de la EA Sports in a-l sterge pe Johnson in totalitate din joc a starnit mania Asociatiei Nationala pentru oamenii abuzati in copilarie. Gabrielle Shaw, CEO-ul asociatiei, a declarat: "Johnson trebuie sters din joc. FIFA 16 este jucat de milioane de copii in fiecare zi asa ca EA are o responsabilitate de a actiona. Jonhson fusese inclus pentru statutul de erou si pentru ca ii incanta pe copii insa a distrus ambele aspecte".
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus