Stiri de ultima ora

Dinamo își concediază omul providențial | Romania Libera

Dinamo își concediază omul providențial | Romania Libera
IT & Media
Portarul Cătălin Straton, unul dintre cei mai în formă jucători ai celor de la Dinamo, a fost anunțat de Cosmin Contra că nu mai face parte din planurile sale de viitor.

15.09.2020 - 22:53

După ce pachetul majoritar de acțiuni al clubului a trecut în mâinile investitorilor spanioli, Dinamo se transformă încet, dar sigur, într-o adevărată colonie de jucători iberici.

Una dintre victimele schimbărilor de trupe din „Ștefan cel Mare” este și titularul postului de portar, Cătălin Straton, cel care a salvat echipa în multe momente dificile din ultima perioadă.

În pofida evoluțiilor excelente, antrenorul Cosmin Contra i-a comunicat acestuia că nu se va mai baza pe serviciile sale, întrucât în „Groapă” au fost transferați doi portari spanioli: Rene Hinojo, legitimat ultima oară la Almeria, și Tomas Mejias, goalkeeper-ul împrumutat de la Middlesbrough. Ultimul a crescut la academia celor de la Real Madrid și va fi noul titular al „câinilor”.

Pentru Straton, vestea a picat ca un fulger, fiind luat prin surprindere de opțiunea lui Contra. Acesta și-a exprimat nemulțumirea în cadrul unei intervenții telefonice la un post de televiziune. „Inițial am discutat cu Cosmin Contra, el mi-a transmis că nu mai e nevoie de mine, apoi am fost trimis la birouri pentru mai multe detalii. Nimeni nu știa nimic, erau stupefiați, mi-au zis să am răbdare câteva zile. (...) Trei etape am fost bun, mi-au zis să motivez echipa, că am experiență. Deodată nu mai sunt bun? Nu vreau să fiu monedă de schimb. Mi se pare normal să mă fi anunțat dinaintea startului de campionat, nu acum. Așa era drept și corect”, a spus fostul goalkeeper al „câinilor”.

Portarul în vârstă de 30 de ani a mărturisit că singura sa dorință în acest moment este să plece liber de contract și să își găsească o nouă înțelegere. „Cred că trebuie să fiu înțeles și lăsat liber. Vreau să-mi văd de viața mea, de familia mea. Am și eu 30 de ani. Zilele trec și perioada de transferuri e scurtă. Trebuie să-ți găsești echipă, să te acomodezi cu noul ritm”, a declarat Straton.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus