Stiri de ultima ora

De ce a fost Saints Row IV interzis în Australia

De ce a fost Saints Row IV interzis în Australia
IT & Media
La câteva zile după ce a anunţat că jocul celor de la Volition nu poate fi vândut în Australia, cei de la The Australian Classification Board au dezvăluit motivul din spatele acestei decizii. Saints Row IV pune la dispoziţia jucătorului o sondă anala extraterestră (Alien Anal Probe) care poate fi folosită ca armă – jumătatea inferioară seamănă cu un mâner de sabie, iar cea superioară este alcătuită din apendice care înconjoară ceea ce pare a fi un dildo ce coboară până la mijlocul armei.

Care e modul de utilizare? Jucătorul se apropie de spatele victimei (ce poate fi şi îmbrăcată) şi îi înfige Alien Anal Probe între picioare. Apoi o saltă apăsând pe un buton ce o catapultează în aer. Sonda astfel inserată dă naştere unei zone pixelate care desemnează o ţintă. Arma poate fi folosită atât pe adversari, cât şi pe civili.

Comisia australiană a declarat că o armă ce penetrează anusuri este o reprezentare vizuală de violenţă sexuală interactivă care este gratuită în contextul creat de joc, astfel că jocul nu poate fi comercializat pe teritoriul Australiei. Drept urmare, Deep Silver şi Volition au anunţat că pentru această ţară va fi devoltată o versiune specială a jocului care să nu cuprindă elemente ce nu sunt pe placul celor de la The Australian Classification Board.
www.computergames.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus