Stiri de ultima ora

CryptoDATA Tech a lansat Tinker. Compania românească spune că smartphone-ul are o cameră impresionantă și un procesor puternic, fiind dedicat în special pasionaților de fotografie și gaming (VIDEO) |

CryptoDATA Tech a lansat Tinker. Compania românească spune că smartphone-ul are o cameră impresionantă și un procesor puternic, fiind dedicat în special pasionaților de fotografie și gaming (VIDEO) |
IT & Media
CryptoDATA Tech a lansat în 2 octombrie telefonul Tinker, un smartphone dedicat în special celor pasionați de fotografie și gaming. Reprezentanții companiei românești din domeniul tehnologiei susțin că, cu o cameră impresionantă și un procesor puternic, este vorba despre mai mult decât un dispozitiv de comunicare.

„În timpul acestei pandemii noi, echipa CryptoDATA, am învățat un lucru foarte important, și anume că este absolut necesar să fim conectați, iar acest criteriu este valabil pentru toate persoanele din lume. Pentru noi, digitalizarea reprezintă accesul total și necondiționat la tehnologie pentru orice persoană, fie copil, adolescent, sau adult din orice colț al lumii. Astfel că, încercăm să eficientizăm activitatea noastră pentru a putea dezvolta produse cu performanțe ridicate și un cost scăzut, accesibile tuturor”, a declarat Ovidiu Toma, CEO CryptoDATA.

Reprezentanții companiei au precizat, așadar, că Tinker dispune „de o cameră impresionantă și de un procesor puternic”, astfel că nu este numai un dispozitiv de comunicare, ci și unul care „aduce fotografia și gaming-ul în prim plan, având un preț suficient de convenabil pentru a ajuta toți entuziaștii să își exercite pasiunile prin intermediul său”.

Detaliile au fost dezvăluite, în 2 octombrie, la evenimentul care a marcat lansarea telefonului de către cei doi creatori de conținut Inuț Dongo (Oase) și Larisa Costea, ce au avut la dispoziție, în prealabil, șase luni pentru a testa caracteristicile smartphone-ului Tinker, fiecare în cadrul domeniului propriu de activitate, gaming și fotografie.

CryptoDATA Tech a fost înființată în anul 2013 și este o companie cu capital 100% românesc, ce activează în domeniul tehnologiei, având sediul central în București. Compania a dezvoltat cel mai puternic protocol de criptare – VoBP-ul [Voice over Blockchain Protocol], și prin implementarea acestuia în telefonul IMPulse K1, producând astfel cel mai securizat telefon mobil din lume la ora actuală.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus