Stiri de ultima ora

Compania care i-a luat-o înainte gigantului Apple și care a lansat deja ochelarii cu realitate augmentată

Compania care i-a luat-o înainte gigantului Apple și care a lansat deja ochelarii cu realitate augmentată
IT & Media
Este vorba despre un brand care a înțeles foarte clar că, pentru a fi competititv pe piața de tehnologie, trebuie să-și diversifice la maximum gama de produse. 

Astfel, Oppo lansează periodic noi și noi produse, iar ochelarii cu realitate augmentată – promiși deja de Apple de ceva vreme – reprezintă cel mai bun exemplu.

Aceștia sunt dotați cu funcția de reproducere tridimensională, dar și cu sunet surround 3D și utilizează mai multe tipare de interacțiune, inclusiv gesturi și recunoaștere vocală. Referitor la software, gadgetul vine la pachet cu mult conținut AR, de la jocuri până la diverse servicii.

Ca specificații tehnice, ochelarii AR Oppo au două camera fisheye în zona frontală, completate de o cameră HD de calitate, menită să îmbunătățească imaginile pe care utilizatorul le vede, informează Gizchina. Datorită acestor elemente și a utilizării tehnologiei de transmisie optică, vom putea fi capabili să vizualizăm imagini 3D la o calitate foarte bună, beneficiind și de un sunet imersiv, pentru o experiență deplină.

Funcționalitățile oferite de acest device includ diferite opțiuni de interacțiune, iar Oppo a anunțat că, la lansarea lor din 2020, va fi gata si softul dedicate care va suporta mai multe servicii populare disponibile deja pe piață.

Odată cu anunțul lansării ochelarilor AR, reprezentanții Oppo au precizat că vor trimite spre vânzare mai multe produse, altele decât smartphone-uri, care vor integra inteligență artificială. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus