Stiri de ultima ora

Cand ajunge si la ce pret vine Samsung Galaxy S4 la operatorii din Romania

Cand ajunge si la ce pret vine Samsung Galaxy S4 la operatorii din Romania
IT & Media
Samsung Galaxy S4, cel mai nou terminal de varf al producatorului sud-coreean Samsung, lansat saptamana trecuta la New York, va ajunge cel mai probabil pe piata locala pana de Paste, terminalul beneficiind de promotiile care insotesc de obicei sarbatorile, dar si de apetitul romanilor pentru cumparaturi.

Cele mai multe detalii despre noul terminal au fost oferite de Cosmote Romania, al treilea operator pe piata locala de telefonie mobile.

“Conform estimarilor, mult asteptatul dispozitiv va intra in portofoliul Cosmote la sfarsitul lunii aprilie-inceputul lunii mai, la preturi competitive. Terminalul va costa aproximativ 2.700 de lei (TVA inclus), fara conectare”, a declarat pentru Wall-Street.ro, Alexandru Munteanu, sales operations senior manager in cadrul companiei de telecomuniatii.

Pe de alta parte, oficialii Vodafone Romania, al doilea jucator in domeniu, au afirmat ca noul smartphone va intra in portofoliul companiei “in perioada urmatoare”. Acestia nu au oferit detalii in privinta estimarilor despre pret.

De asemenea, reprezentantii Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata, au afirmat ca deocamdata este prea devreme pentru a oferi informatii despre Samsung Galaxy S4 si ca vor reveni cu informatii "la momentul potrivit".

Cel mai probabil, smartphone-ul va ajunge in ofertele retailerilor de IT&C cu putin inainte de lansarile operatorilor, la fel cum s-a intamplat in ultimii ani cu aproape toate smartphone-urile create de Apple sau Samsung.
img.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus