Stiri de ultima ora

Cât de mult va costa PlayStation 5? Detaliul care va face diferența

Cât de mult va costa PlayStation 5? Detaliul care va face diferența
IT & Media
În timp ce mulți gameri preferă să se joace pe PC, piața consolelor se consolidează de la an la an.

2020 este anul în care Sony și Microsoft vor încerca să dea lovitura cu noile console PlayStation 5 și Xbox Series X. Ambele sunt așteptate în jurul sărbătorilor din acest an, însă una dintre cele mai mari întrebări pentru cei interesați este prețul la care acestea vor apărea în magazine.

Cel puțin în cazul viitorului PS5, speculațiile privind prețul au fost foarte nesigure, iar potrivit ultimelor informații dezvăluite de Hiroki Totoki, CFO la Sony, începem să înțelegem și de ce.

În clipa de față, Sony așteaptă să vadă care va fi prețul la care concurența își va lansa consola. Sony a reușit în trecut să profite de pe urma faptului că PlayStation a fost mai ieftin decât Xbox.

Când PS4 a apărut în urmă cu 7 ani, prețul a fost de aproximativ 400 de euro, cu aproape 100 de euro mai mic decât cel al consolei dezvoltate de Microsoft, Xbox.

Astfel, ultima generație de console de la Sony a reușit să își depășească extrem de confortabil competiția de pe acest segment.

Rămâne de văzut dacă Sony va păstra aceeași rețetă și pentru PS5, în condițiile în care viitoarea consolă promite o serie de upgrade-uri spectaculoase.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus