Stiri de ultima ora

Când va fi lansată noua consolă Xbox Seria X? Microsoft anunță o surpriză uriașă pentru gameri

Când va fi lansată noua consolă Xbox Seria X? Microsoft anunță o surpriză uriașă pentru gameri
IT & Media
Potrivit companiei, noua consolă „va fi cea mai puternică lansată vreodată”, având o capacitate de procesar de două ori mai mare față de actualul model, Xbox One X.

Microsoft confirmă că a patra generație de Xbox, respectiv Xbox Seria X, va fi lansată în luna noiembrie.

Momentul lansării Xbox Seria X a fost gândit să coincidă cu evenimentul organizat de Sony, pentru prezentarea noii console PlayStation 5.

O surpriză uriașă pentru gamerii care vor cumpăra Xbox Seria X este funcția care le va permite să aibă acces la toate jocurile vechi de consolă, de la cele lansate în 2001 până la cele din 2013.

Practic, pe noua consolă se vor putea juca toate jocurile de pe Xbox One, Xbox 360 și primul model Xbox. Prin urmare, vorbim în total despre mii de jocuri.

La toate acestea se adaugă și 50 de noi titluri, care vor fi lansate anul acesta pentru Xbox Seria X.

Printre cele mai importante menționăm: „Assassin s Creed Valhalla”, „Gears Tactics”„Watch Dogs: Legion”, „Dirt 5”, „Yakuza: Like a Dragon”, „Fornite”, „The Ascent” și „Gears 5”.

Microsoft va lansa acum și o nouă opțiune, Smart Delivery, prin care gamerii vor putea plăti pentru noile jocuri o dată și apoi vor putea beneficia gratuit și de versiunile ulterioare care vor fi lansate.

De asemenea, este disponibil în continuare abonamentul Xbox Game Pass, care permite accesul la o întreagă librărie de jocuri, chiar din ziua lansării lor.

În plus, începând cu data de 15 septembrie, gamerii care au abonament Xbox Game Pass Ultimate vor putea juca peste 100 de jocuri de consolă, prin cloud, pe tableta sau telefonul lor Android. Noua serie Samsung Galaxy Note 20 permite rularea acestor jocuri, prin intermediul abonamentului Xbox Game Pass.

Consola Xbox Seria X va avea un design puțin diferit de vechile modele, va permite folosirea unor carduri de 1TB și va rula jocuri la rezoluție 4K și chiar 8K.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus