Stiri de ultima ora

Când se lansează, de fapt, cele mai așteptate telefoane Samsung ale anului

Când se lansează, de fapt, cele mai așteptate telefoane Samsung ale anului
IT & Media
În mod tradițional, Samsung anunța lansarea noului flagship Note la începutul lunii august. Ce se va întâmpla, însă, anul acesta? 

Lucrurile nu se schimbă prea mult, așa cum poate era de așteptat în piață. Noile zvonuri arată că noua serie Note 20, dar și modelul Fold 2, vor fi lansate cam în aceeași perioadă, pe 5 august. Acesta va fi primul eveniment Unpacked exclusiv online al companiei, iar asta din cauza pandemiei de coronavirus care a mutat în mediul virtual toate lansările de noi produse din ultimele luni.

În acest moment, 5 august pare să fie data planificată, însă lucrurile ar putea evolua diferit, dat fiind faptul că mai sunt încă două luni până atunci.

Galaxy Note 20 va avea, cel mai probabil, un display de 6,7 inci, în vreme ce Note 20+ (sau Note 20 Ultra) ar trebui să vină cu un panou ceva mai mare, de 6,9 inci. Bineînțeles, ambele vor avea S-Pen și cele mai noi procesoare utilizate de producător.

Cele două modele sunt printre cele mai așteptate ale anului, iar Samsung mizează pe ele într-o perioadă delicată în care piața smartphone-urilor este una extrem de sensibilă și volatilă. Multe companii au înregistrat scăderi ale vânzărilor sau chiar întârzieri în fluxul de producție, din cauza pandemiei de coronavirus.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus