Stiri de ultima ora

Avertizare Google: Spionajul SUA risca sa provoace "spargerea Internetului"

Avertizare Google: Spionajul SUA risca sa provoace spargerea Internetului
IT & Media
Spionajul practicat pe internet de catre SUA este o amenintare care ar putea duce la "spargerea internetului", avertizeaza presedintele Consiliului de Supraveghere al Google, Eric Schmidt.

Spionajul practicat pe internet de catre Statele Unite este o amenintare grava, care ar putea sa conduca la "spargerea Internetului", a avertizat miercuri Eric Schmidt, presedintele Consiliului de Supraveghere al Google, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

"Impactul este grav si se inrautateste", a apreciat el. "Rezultatul cel mai simplu este ca vom ajunge sa spargem Internetul", a averizat el. Schmidt a facut aceasta declaratie in cursul unei dezbateri asupra consecintelor in sectorul tehnologiei a spionarii pe Internet intrerpinse de catre servicii americane de informatii (NSA), un eveniment organizat de catre presedintele Comisiei pentru Finante din cadrul Senatului Ron Wyden. Participantii au relevat aparitia unor bariere comerciale deghizate, unele tari cerand de-acum grupurilor cu activitate in domeniul Internetului sa le gazduiasca serviciile sau datele mai degraba pe servere locale si nu in Statele Unite.

Eric Schmidt, CEO Google: "Adapteaza-te sau mori"
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus