Stiri de ultima ora

Au apărut primele randări pentru Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G. Fotografii și detalii despre noul telefon

Au apărut primele randări pentru Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G. Fotografii și detalii despre noul telefon
IT & Media
Primele randări pentru Galaxy S20 Fan Edition 5G au apărut pe piață și aduc informații noi și imagini referitoare la un telefon spectaculos. 

Se pare că acesta va avea un display Inifinity-O și un modul foto triplu, cu toate că majoritatea specificațiilor rămân, deocamdată, un mister.

Recent, Evan Blass, cunoscut în online pentru informațiile exclusive pe care le publică despre viitoare produse ale marilor companii, a distribuit pe pagina sa de Patreon prima randare a lui Galaxy S20 FE, dezvăluind un display plat, cu o perforație discretă sub marginea superioară a telefonului.

Noile imagini confirmă detaliile și adaugă și alte câteva indicii suplimentare referitoare la dimensiunea ecranului, care pare a fi 6,4 sau 6,5 inci. În ceea ce privește modulul foto, acesta este compus din doi senzori de 12MP și o cameră telefoto de 8MP. Deși designul nu este foarte diferit de cel standard pentru Galaxy S20, modelul S20 FE 5G ar veni cu un spate din plastic, similar cu cel de pe Galaxy Note 20.

Telefonul va fi alimentat, cel mai probabil, de un procesor Snapdragon 865, iar în unele regiuni de un Exynos 990. Alte informații apărute anterior arată că smartphone-ul va avea un display cu o rată de refresh de 120Hz, certificare IP68 pentru rezistența la praf și umezeală, dar și o baterie de 4.500 mAh. Din punctul de vedere al software-ului, acesta va rula Android 10 pe baza interfeței One UI 2.5.

Zvonurile arată că telefonul va fi lansat în octombrie și va avea un preț de aproximativ 750 de dolari. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus