Stiri de ultima ora

ASUS Mini PC PN50 este disponibil in Romania |

ASUS Mini PC PN50 este disponibil in Romania |
IT & Media
ASUS Mini PC PN50 este un computer ultra-compact cu suport pentru un ecran pana la 8K la 60 Hz sau pana la patru ecrane 4K la 60Hz UHD. Dispune de pana la 64 GB de memorie DDR4, stocare pe SSD M.2 si conexiune WiFi 6. Modelul este disponibil in oferta magazinelor de specialitate din Romania.

    • Proiectat pentru performanta: Procesoare puternice AMD Ryzen 4000 si pana la 64 GB de memorie DDR4 la 3.200 MHz pentru fluiditate in operare

    • Imagini uimitoare: Suport pentru ecrane cu rezolutii de pana la 8K la 60 Hz, sau pentru pana la 4 ecrane 4K la 60 Hz, cu grafica integrata AMD Vega

    • Conectivitate de mare viteza: Porturi duale USB 3.2 Gen 2 Type-C cu DisplayPort 1.4, plus WiFi 6

    • Compact si pregatit pentru expansiune: Design modern, care economiseste spatiul, de 0,62 litri cu sasiu glisant care permite upgrade facil

    • Eficienta energetica superioara: Consuma doar 10 W pentru un impact minim asupra mediului si costuri reduse de operare, plus un regim de operare extrem de silentios, cu un zgomot de doar 34,7 dBA

Mini PC PN50 suporta rezolutii de pana la 8K la 60 Hz sau pana la patru ecrane simultan, cu rezolutii de pana la 4K la 60 Hz1 pentru imagini ultra-realiste. De asemenea, este potrivit pentru scenarii flexibile de business, cu optiuni de porturi configurabile2. Interfata de retea WiFi 6 (802.11ax) permite transferuri de date stabile la viteza ridicata, chiar si in medii aglomerate, in vreme ce porturile USB-C duale suporta si transfer de date si functionalitate DisplayPort pe un singur cablu. Mini PC PN50 este, de asemenea, pregatit pentru Microsoft Cortana, cu o retea de microfoane frontale duale pentru un control vocal comod si dispune si de un senzor de infrarosu (IR), permitand utilizatorilor controlul aplicatiilor prin intermediul unei telecomenzi. De asemenea, poate fi activata functia HDMI CEC pentru a trezi ecranul din standby3 sau pentru a porni Mini PC PN50.

Proiectat pentru performanta: Procesor si memorie puternice pentru operare fluida si multitasking

ASUS Mini PC PN50 este motorizat de cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen™ 4000. Comparativ alte procesoare pentru mini PC-uri de acelasi nivel, aceste procesoare ofera un spor de performanta de pana la 14%, oferind experiente fluide in operarea de zi cu zi. in materie de multitasking, procesorul unui PN50 se dovedeste a fi o adevarata uzina, oferind performante cu pana la 35 % mai bune. Cele mai recente sisteme din populara gama ASUS Mini PC sunt dotate, de asemenea, cu memorie de mare viteza DDR4 la 3200 MHz, care este de pana la 1,3 ori mai rapida decat memoria DDR4 la 2400 MHz, oferind performante excelente pentru necesarul de putere de calcul cotidian.

Imagini uimitoare: frumusete 8K UHD sau suport pentru 4 ecrane 4K la 60 Hz

ASUS Mini PC PN50 este dotat cu grafica integrata Radeon Vega 7, care ofera imbunatatiri in materie de performanta de peste 150% comparativ cu grafica traditionala a unui Mini PC – asa ca este pregatit sa te incante cu continutul vizual ultra-realist de inalta rezolutie. PN50 suporta un singur ecran 8K la pana la 60 Hz si, de asemenea, suporta pana la patru ecrane cu rezolutie 4K la 60 Hz prin HDMI, DisplayPort peste porturi duale USB-C si porturi configurabile de catre utilizator2, fara nicio limitare1 legata de combinatie. Mini PC PN50 suporta, de asemenea, uimitoarea rezolutie 8K UHD prin DisplayPort 1.4 sau DisplayPort Type-C, pentru de 4 ori mai multe detalii decat rezolutia 4K sau de 16 ori mai multe decat in cazul iesirilor traditionale Full HD. in mod specific, PN50 poate pompa imagini 8K de pana la 30 Hz prin intermediul unui singur DisplayPort si de pana la 60 Hz prin intermediul unui DisplayPort Dual-Mode (DP++)* – aducand la viata fiecare imagine, intr-o maniera senzationala.

Conectivitate de mare viteza: Porturi duale USB 3.2 Gen 2 Type-C, cu DisplayPort 1.4 si WiFi 6

ASUS Mini PC PN50 ofera o conectivitate cuprinzatoare, cu multiple porturi, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C montat pe panoul frontal, care suporta atat Battery Charging 1.2, cat si DisplayPort 1.4, un port USB 3.2 Gen 2 Type-C pe panoul dorsal cu suport pentru DisplayPort 1.4, precum si un port configurabil2 care suporta dispozitive mai vechi, ecrane aditionale sau multiple conexiuni de retea (oferite drept standard in UK cu DisplayPort 1.4, alte optiuni fiind disponibile la cerere). Noul model este echipat si cu WiFi 6 (802.11ax) pentru conexiuni wireless de mare viteza.

Optiunile pentru portul configurabil al lui PN50 includ: COM, VGA, LAN si DisplayPort 1.4. Utilizatorii au astfel libertatea de a alege propria combinatie de porturi, ceea ce-l face pe Mini PC PN50 potrivit pentru aproape orice scenariu de afisare imaginabil.

Compact si pregatit pentru expansiune: Design modern, care economiseste spatiul si este usor de actualizat

Cu un design modern, cu linii fine si un finisaj stilat, cu metal periat, ASUS Mini PC PN50 se potriveste cu usurinta in case, birouri si spatii comerciale. Compact si usor, cu dimensiuni de 115 mm x 115 mm x 49 mm si un volum de numai 0,62 litri, poate fi amplasat aproape oriunde sau chiar poate fi atasat in spatele unui ecran, folosind sistemul de montare VESA pentru a obtine o solutie all-in-one care economiseste spatiu. Un sasiu glisant faciliteaza adaugarea sau "upgradarea" unui SSD M.2, HDD de 2,5 inchi, SSD sau memorie in doi pasi usori, folosind doar o surubelnita. Este disponibila, de asemenea, si o optiune „bare-bones", care ofera consumatorilor maximum de flexibilitate pentru personalizarea sistemului.

Eficienta energetica superioara: Impact redus asupra mediului si costuri de operare mai mici

ASUS Mini PC PN50 are un design eficient din punct de vedere energetic, care reduce impactul asupra mediului, ajutand, in acelasi timp, la reducerea costurilor de operare, in medii de afaceri sau acasa. Seria de Mini PC-uri ecologice ale ASUS a primit unele dintre cele mai inalte certificari de mediu ale industriei, inclusiv Energy Star. Mini PC PN50 consuma doar 10 W in repaus. De asemenea, este si extrem de silentios, generand un zgomot de doar 21,9 dBA in repaus si de 34,7 dBA in sarcina maxima.

ASUS Mini PC PN50 este disponibil in Romania la preturi ce pornesc de la aproximativ 1700 lei (taxe incluse) variind in functie de configuratie si comerciant.
www.hit.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus