Stiri de ultima ora

Apple ar putea lansa AirPods 3, un model de mijloc - revista connect, gadgets & lifestyle.

Apple ar putea lansa AirPods 3, un model de mijloc - revista connect, gadgets & lifestyle.
IT & Media
Linia Apple AirPods este alcătuită în prezent din AirPods obișnuite și AirPods Pro, care vin cu tehnologie de anulare a zgomotului. Cu toate acestea, au existat zvonuri care sugerează că Apple ar putea de fapt să dezvolte un al treilea model care să se situeze între modelele AirPods obișnuite și modelul Pro și a fost denumit provizoriu AirPods Pro Lite.

Acum, datorită fotografiilor publicate de 52Audio, am putea avea o idee despre cum ar putea arăta căștile. În ceea ce privește designul, AirPods Pro Lite sau AirPods 3 ar putea avea un design similar cu predecesorul său, dar cu o tijă puțin mai scurtă. Cu toate acestea, va încorpora utilizarea dopurilor pentru urechi din silicon similare cu AirPods Pro. Acest lucru ar trebui să facă căștile mai sigure în comparație cu AirPod-urile obișnuite.

Există, de asemenea, unele modificări făcute sub capotă, unde ar putea împrumuta și funcții de la AirPods Pro, cum ar fi comenzile senzorului de forță care vor permite căștilor să accepte comenzi bazate pe gesturi. Totuși, acolo se termină asemănările, deoarece aparent nu vor avea o tehnologie activă de anulare a zgomotului.

Probabil, Apple dorește să diferențieze modelele, așa că, dacă dorești ANC, este posibil să fii nevoit să obții un model Pro puțin mai scump. Am auzit zvonuri conform cărora căștile ar trebui lansate în prima jumătate a anului 2021, deci este posibil ca acestea să poată debuta alături de noile modele iPad Pro și, de asemenea, de zvonul accesoriu de urmărire AirTags.

The post Apple ar putea lansa AirPods 3, un model de mijloc appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus