Stiri de ultima ora

Apple a lansat patru versiuni ale noului iPhone 12. Cum arată primul telefon cu 5G (VIDEO) |

Apple a lansat patru versiuni ale noului iPhone 12. Cum arată primul telefon cu 5G (VIDEO) |
IT & Media
Apple a lansat, marți, 13 octombrie, noul iPhone 12. Compania americană a prezentat patru modele noi. Prețul de pornire al unui telefon este de 699 de dolari. iPhone 12 este primul telefon dotat cu tehnologia 5G și este disponibil în cinci culori: negru, alb, albastru, roșu și verde.

Cele patru modele de  iPhone 12, nou lansate

Spre deosebire de modelele anterioare,  iPhone 12 se întoarce la modelul pătrățos cunoscut de la  iPhone 4 și iPhone 5.  

iPhone 12 mini

După cum îi spune și numele, Iphone12 mini este cel mai mic din seria sa. Are un ecran OLED de 5,4 inchi. Dispozitivul vine cu capacități de stocare diferite, în funcție de preț: 64 GB, 128 GB și 256 GB pentru stocare. Prețul de pornire va fi de 699 de dolari.

iPhone 12

Aceasta este telefonul de top al seriei, dar care este la fel de mare ca  iPhone 11 și are funcții asemănătoare cu ale variantei mini. Dispozitivul va fi disponibil în aceiași gamă de culori și cu același spațiu de stocare ca varianta de mai sus. Prețul de pornire este 799 de dolari. 

iPhone 12 Pro

Prețul său de pornire al unui astfel de dispozitiv este de 999 de dolari. Modelele Pro sunt construite din cele mai bune materiale. Pentru rama exterioară, în locul aluminiului, a fost ales oțelul inoxidabil. Sticla de pe spate este una cu textură mată, la fel ca cea de pe modelele Pro de anul trecut. De aici pot fi observate însă niște upgrade-uri mai mari. iPhone 12 Pro are un ecran Super Retina XDR de 6,1”.   

iPhone 12 Pro Max

Versiunea Pro Max este cel mai mare telefon din gama lui, cu un ecran de 6,7 inchi și o cameră diferită de celelate 3 telefoane Iphone 12.  Prețul său de pornire este de 1.099 dolari și este disponibil în versiuni de 128, 256 și 512 GB. Culorile în care va fi disponibil sunt: auriu, argintiu, albastru și grafit. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus