Stiri de ultima ora

ANAF: Editura Evenimentul si Capital au datorii de peste 6,5 mil. lei la stat

ANAF: Editura Evenimentul si Capital au datorii de peste 6,5 mil. lei la stat
IT & Media
Editura Evenimentul si Capital SRL inregistreaza obligatii de plata in valoare de peste 6,5 milioane de lei, din care un procent important il reprezinta datorii legate de TVA in valoare de aproximativ 2,6 milioane de lei, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Informatia vine dupa ce ziarul Evenimentul Zilei a publicat un articol in care se arata ca "La cateva ore dupa difuzarea interviului cu presedintele Traian Basescu pe postul B1TV, Guvernul Ponta a blocat conturile ziarului Evenimentul Zilei. Trezoreria Statului, subordonata Ministerului de Finante, a informat telefonic EVZ ca masura a fost luata pentru neplata TVA-ului, datorie minora prin comparatie cu arieratele altor companii".

"Editura Evenimentul si Capital SRL inregistreaza din 2012 obligatii de plata totale in suma de 6.532.146 lei: T.V.A. (debit dobanzi si penalitati) – 2.616.617 lei; Impozite cu retinere la sursa (debit dobanzi si penalitati) – 338.326 lei; Alte impozite (debit dobanzi si penalitati) – 3.577.203 lei", se arata in comunicatul ANAF.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus