Stiri de ultima ora

AMD lansează cel mai puternic procesor de servere din lume - revista connect, gadgets & lifestyle.

AMD lansează cel mai puternic procesor de servere din lume - revista connect, gadgets & lifestyle.
IT & Media
AMD a anunțat lansarea unei noi serii de procesoare, AMD EPYC 7003, acesta fiind cel mai performant procesor din lume destinat industriei de servere.

AMD, concomitent cu această lansare, continuă să impună ritmul de inovație pentru industria de data center cu un procesor de ultimă generație, totodată respectând timpii de livrare pe o piață în continuă dezvoltare datorită numărului în creștere ale implementărilor de servicii cloud computing și procesului de transfer al afacerilor în mediul online.

Cea mai nouă serie de procesoare AMD se bazează pe arhitectura Zen 3, poate oferi până la 64 de nuclee per procesor și introduce noi niveluri de memorie cache per core, oferind conectivitate PCIe4 și lățimea de bandă ce a consacrat seria precedentă, EPYC 7002.

De asemenea, ce de-a treia Generațtie de procesoare EPYC va include caracteristici moderne de securitate, precum AMD Infinity Guard ce va ajuta la scăderea potențialelor atacuri cibernetice.

The post AMD lansează cel mai puternic procesor de servere din lume appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

www.connect.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus