Stiri de ultima ora

Afterhills 2019 vine cu doua weekenduri de festival intr-o noua locatie. Primii artisti anuntati

Afterhills 2019 vine cu doua weekenduri de festival intr-o noua locatie. Primii artisti anuntati
IT & Media
Afterhills 2019 vine cu schimbari majore in ceea ce priveste data de desfasurare, formatul evenimentul, dar si locatia. Astfel, editia din acest an a Afterhills se va desfasura pe parcursul a doua weekenduri, la sfarsitul lunii august: AH #dici, 23 - 25 August, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM si trance, dornici sa petreaca 72 de ore, alaturi de cei mai in voga artisti. AH #dicinu, 30 - 1 Septembrie, este weekend-ul in care vor performa artisti si trupe live, intr-o atmosfera chill, conturata de voie buna, workshop-uri si arte vizuale.

Primii headlineri anuntati pentru cele doua weekenduri in care Afterhills se va desfasura sunt:

Pe langa acesti artisti internationali, lineup-ul va fi completat de peste 100 de artisti nationali si internationali. Editia 2019 se va desfasura langa padurea Dobrovat, aflata la 20 km de Iasi.

„Am ajuns si la a III-a editie Afterhills si cred ca in acest ritm ajungem cu bine si la editia cu numarul 30! Va asteptam anul acesta cu multe surprize, o locatie noua si prietenoasa, surprinzatoare si numai buna de vacanta, plus o perioada din an in care concediul este mai accesibil pentru toata lumea. Am tinut cont de feedback-ul tuturor participantilor din anii anteriori si am reusit sa punem la punct una dintre cele mai frumoase editii AFTERHILLS!”, spune Ovidiu Biber, Co-Founder Afterhills.

Cat costa biletele la Afterhills 2019

Abonamentele Early Bird sunt disponibile incepand de astazi, de pe site-ul festivalului: www.afterhills.com. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii aprilie si include abonamentele pentru fiecare weekend la pretul de 240 de lei, dar si abonament pentru ambele weekenduri la 360 lei.

Pentru cei care opteaza pentru camping in cadrul festivalului, abonamentele ajung la 290 lei, respectiv 460 lei.

Afterhills este festivalul ce propune nu doar muzica, ci si o vacanta pentru toata familia. Numeroasele activitati, instalatiile si atelierele de arta moderna, zonele de relaxare si un spatiu de cazare de toate stelele vor face din Dobrovat - Iasi destinatia potrivita pentru un final de concediu memorabil.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus