Stiri de ultima ora

Acer: Scaunul de gaming de...9.000 de euro

Acer: Scaunul de gaming de...9.000 de euro
IT & Media
Acer a prezentat astazi noul notebook de gaming Predator Triton 300, un Predator Triton 500 cu display de 300Hz si scaunul de gaming Predator Thronos Air. Predator Triton 300 extinde linia Triton cu o solutie pentru jucatorii mainstream care apreciaza design-urile subtiri si usoare. Scaunul de gaming Predator Thronos Air ofera jucatorilor o modalitate distractiva si captivanta, desi scumpa, de a se cufunda in jocurile preferate, in propriul post de lupta.

"Predator Triton 300 completeaza gama de notebook-uri de gaming Triton, oferind un spectru complet de optiuni pentru jucatorii care isi doresc un echipament subtire si usor", a declarat Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. "In urma reactiilor extraordinare primite dupa lansarea Predator Thronos, am creat Predator Thronos Air, permitand mai multor jucatori sa isi imbunatateasca mediul de joc si sa se bucure de o experienta complet imersiva".

Noul notebook Predator Triton 300 subtire si usor ofera combinatia ideala intre dimensiune si putere

Predator Triton 300 este cel mai nou produs din gama de notebook-uri de gaming usoare si subtiri, echipat cu Windows 10. Este un amestec perfect de performanta si functii, toate ambalate intr-un design subtire, pentru valoare convingatoare. Cu o greutate de doar 2,3 kg, sasiul sau din aluminiu prezinta acelasi design negru mat cu elemente iluminate de culoare albastra si accente intalnite pe alte notebook-uri Predator.

Ecranul luminos IPS Full HD de 15,6 inci cu rame inguste include o rata de refresh de 144Hz si timp de raspuns overdrive de 3ms, oferind grafica si culori realiste care apar, evidentiaza fiecare detaliu si aduc jocurile la viata. Specificatiile audio captivante sunt livrate cu Waves Nx care foloseste modelarea fizica de ultima generatie pentru a oferi o experienta de ascultare realista si convingatoare, imitand practic boxele ultra-high-end intr-un spatiu perfect tratat acustic.

Tastatura are iluminare RGB pe zone si taste dedicate Turbo si Predator Sense. In plus, tastele WASD, sageata si tastele dedicate au o forma concava si sunt transparente, pentru usurinta la utilizare.

Noul Predator Triton 300 are un design termic superior, intalnit pe toate notebook-urile Predator, inclusiv ventilatoare duble cu tehnologie AeroBladeâ„¢ 3D din a 4-a generatie patentata de Acer, tehnologie CoolBoostâ„¢ si zone de intrare si evacuare a aerului amplasate strategic.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus