Stiri de ultima ora

Acer încheie un parteneriat cu echipa e-Sports de Sim Racing R8G înființată de Romain Grosjean

Acer încheie un parteneriat cu echipa e-Sports de Sim Racing R8G înființată de Romain Grosjean
IT & Media
“Lansarea propriei mele echipe de curse este un moment de mândrie pentru că sunt pasionat de sporturile cu motor și sunt pregătit pentru noi provocări”, a declarat Romain Grosjean. „Principalul obiectiv al echipei de sim racing R8G este de a crea piloți ce au potențialul de a concura în curse reale, ceea ce este o perspectivă interesantă. Suntem mândri că avem cel mai bun echipament de gaming cu ajutorul Predator pentru a deveni cei mai buni în cursele de sim racing, în timp ce spargem barielele dintre lumea virtuală și cea reală.”

Odată cu dezvoltarea domeniului e-Sports și mai ales a curselor de simulator, ne așteptăm la o audiență de 850 de milioane de persoane care urmează să participe la evenimente de sim racing în 2020. Echipa R8G va concura în cadrul unor evenimente prestigioase de sim racing precum cel de 24 de ore de la Le Mans.

„Am ales să intrăm în domeniul de sim racing care ne permite să ne conectăm cu audiențe noi din lumea curselor virtuale, dar și a celor reale.”, a declarat Hajo Blingen, Vice President Marketing, Acer Europe. „Cursele virtuale reprezintă o experiență de brand foarte emoționantă și ne ajută să comunicăm pasiunea pentru tehnologiile de gaming către un nou grup țintă de fani eSports în continuă creștere. Suntem încântați să îl sprijinim pe Romain Grosjean pentru a construi o echipă de sim racing de clasă mondială.”

Acer Predator Orion 5000, recent actualizat, este un desktop puternic, care duce performanța jocurilor către noi niveluri. Este echipat cu procesoare Intel Core i9-9900K din a 9-a generație cu chipset Z390, grafică NVIDIA GeForce RTX 2080, Ethernet gigabit Dragon 2.5 și răcire cu lichid pentru a maximiza performanța în timpul sesiunilor intense de joc.
mobile247.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus