Stiri de ultima ora

Acer își extinde portofoliul de gaming cu noi desktop-uri, monitoare și accesorii Predator

Acer își extinde portofoliul de gaming cu noi desktop-uri, monitoare și accesorii Predator
IT & Media
„Noile noastre dispozitive de gaming sunt echipate cu unele dintre cele mai inovatoare și puternice tehnologii disponibile la momentul actual”, a declarat Jerry Kao, Co-COO la Acer. „Din poziția de lider global în industria de gaming, ne străduim să ajutăm jucătorii să obțină un avantaj asupra adversarilor cu sisteme și dispozitive robuste, bogate în caracteristici, care împing limitele de performanță, ușurință de utilizare și confort.”

Monitorul Predator X25 – Gaming extrem de rapid la 360 Hz

Acest puternic monitor de gaming de 24,5 inci (1920 x 1080) are o rată de refresh super rapidă de 360 Hz pentru a oferi jucătorilor cea mai fluidă experiență posibilă. Echipat cu cele mai noi procesoare NVIDIA® G-SYNC®, Predator X25 oferă o experiență optimă de joc, încărcată cu funcții avansate, pentru jocuri cât mai realiste.

În plus, Predator X25 își poate regla automat luminozitatea și temperatura de culoare în funcție de lumina ambientală. Cu LightSense, Predator X25 detectează cantitatea de lumină ambientală din mediul de vizionare și își ajustează automat setările de luminozitate pentru a maximiza confortul vizual. AdaptiveLight ajustează automat lumina de fundal a monitorului pentru a se potrivi cu lumina ambientală din încăpere, în timp ce ProxiSense le reamintește jucătorilor să facă o pauză după un interval de timp prestabilit. Din punct de vedere ergonomic, monitorul poate fi reglat cu înclinare de la -5 până la -25 grade, pivotare +/- 30 grade, reglarea înălțimii până la 4,7 inci și pivotare +/- 90 grade.
mobile247.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus