Stiri de ultima ora

5 gadgeturi inteligente pentru casa

5 gadgeturi inteligente pentru casa
IT & Media
Gadgeturile nu sunt doar fantezie. Acestea ofera solutii rapide la problemele de zi cu zi. Designul simplu si functiile imbunatatite reduc efortul uman si conserva spatiul.

1. Aspirator robot

Curatarea podelei si aspirarea sunt mai usoare cu un aspirator robot inteligent. Are capacitatea de a goli automat cosul de praf. Are diferite moduri de curatare a tuturor tipurilor de pardoseli, chiar si atunci cand nu sunteti acasa, il puteti pre-seta pentru a va curata podelele cu functia inteligenta de programare a timpului. Acest dispozitiv inteligent va va usura problemele de curatare.

2. Becuri LED Wireless

Iluminatul acasa a devenit convenabil cu sistemul inteligent de iluminare LED Hue. Sistemul de iluminare este controlat cu ajutorul unei aplicatii mobile prin Wi-Fi. Puteti aprinde sau stinge luminile de la distanta sau le puteti programa pentru a porni sau opri cu telefonul sau tableta. Luminile LED de inalta calitate, cu economie de energie, sunt ideale pentru acasa si birou.

3. Boxe Wireless

Boxele Wireless de sine statatoare iti imbunatatesc placerea muzicala. Aceste boxe pot fi controlate cu o aplicatie pentru smartphone. Aplicatiile ofera acces la biblioteca dvs. iTunes si la alte servicii de streaming oferind o mare flexibilitate. Va puteti reda muzica de pe orice dispozitiv instaland aplicatia. Designul compact conserva spatiul si ofera un aspect elegant decorului tau. Calitatea audio este exemplara. Daca va place muzica, difuzoarele wireless sunt un element indispensabil acasa.

4. Usi si ferestre cu senzor Wireless

Este un sistem de securitate rentabil care va avertizeaza asupra oricarei activitati intruzive detectate. Va puteti monitoriza usor usile de la distanta cu ajutorul aplicatiilor pentru smartphone-uri. Acesta trimite un mesaj text si un e-mail atunci cand este detectata orice activitate, avertizandu-va la timp. De asemenea, puteti verifica daca toate usile sunt inchise de oriunde va aflati.

5. Purificator de aer

Acest gadget compact care purifica aerul si ajuta la mentinerea umiditatii corespunzatoare in camera ar trebui sa fie indispensabil. Are o functie de difuzie a aromelor care inlatura mirosurile rele din camera. Este dotat cu un cablu USB si este extrem de portabil - poate fi folosit atat in masini, cat si in casa sau birou.Este un gadget de stil de viata excelent pentru casa, birou care regleaza umiditatea si circulatia aerului de inalta calitate.
www.hit.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus