Stiri de ultima ora

VIDEO. Kim Jong-un, filmat în timp ce fumează lângă racheta lansată marți

VIDEO. Kim Jong-un, filmat în timp ce fumează lângă racheta lansată marți
International
Kim Jong-un just casually strolling around while the Hwasong-14 ICBM is erected is quite something. (Wouldn t want a VIP that close.) pic.twitter.com/a3FDIenZYU

— Ankit Panda (@nktpnd) July 5, 2017

Imaginile îl înfățișează pe liderul de la Phenian în timp ce fumează foarte aproape de rachetă, iar racheta era pusă pe poziții.

El se afla la doar câțiva metri de proiectilul încă netestat.

Potrivit Business Insider, practicile de alimentare cu combustibil lichid din Coreea de Nord au provocat îngrijorare, deoarece lichidul este volatil și periculos chiar și în cele mai sigure condiții.

În 1980, în SUA, o rachetă alimentată cu combustibil lichid a explodat din cauza unei conexiuni electrice care s-a desprins. În prezent, SUA alimentează rachetele cu combustibili solizi.

Washingtonul a confirmat marţi că Phenianul a procedat la prima sa lansare a unei rachete balistice intercontinentale (ICBM) şi a denunţat „o nouă escaladare a ameninţării” reprezentate de această țară. Armata americană a pus iniţial la îndoială anunţul Coreei de Nord potrivit căruia ea a tras o rachetă intercontinentală, evocând o rachetă cu o rază de acţiune „intermediară”. Însă Statele Unite au recunoscut ulterior că este vorba despre o ICBM.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus