Stiri de ultima ora

Târgul Art Paris 2020, amânat pentru luna mai din cauza coronavirusului

Târgul Art Paris 2020, amânat pentru luna mai din cauza coronavirusului
International
Târgul Art Paris 2020, iniţial anunţat între 2 şi 5 aprilie, a fost amânat şi va avea loc între 28 şi 31 mai la Grand Palais din paris din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat vineri organizatorii, potrivit news.ro.

Epidemia "a creat condiţii care vor face extrem de complicată organizarea unui eveniment atât de important ca Art Paris la începutul lui aprilie", se arată în comunicat.

"Preocuparea noastră este siguranţa expozanţilor şi a vizitatorilor noştri. Datoria noastră este de a oferi condiţiile optime galeriilor pentru reuşita participării lor în termeni de vânzare şi de contacte cu noi colecţionari. Având în vedere evoluţiile recente ale situaţiei, credem că aceste condiţii nu vor putea fi întrunite la începutul lui aprilie", potrivit comunicatului.

Luna mai va fi "un moment mult mai favorabil" pentru organizarea târgului.

Art Paris reprezintă întâlnirea pentru arta modernă şi contemporană primăvara, acesta fiind al doilea târg parizian după FIAC (Foire internationale d art contemporain).

Cea de-a 22-a ediţie va aduna 150 de galerii din 20 de ţări, reprezentate de 1.000 de artişti, care oferă o privire cosmopolită asupra creaţiei din Africa, Asia, America latină sau Orientul Mijlociu.

La ediţia Art Paris 2020, cele două focusuri vor fi scenele artistice din Franţa şi din Peninsula Iberică (Spania şi Portugalia).
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus