Stiri de ultima ora

SUA: Un bărbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI. Ar fi pregătit o caravană armată care să se îndrepte către Washington D.C. |

SUA: Un bărbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI. Ar fi pregătit o caravană armată care să se îndrepte către Washington D.C. |
International
Acasa › Ştiri › Externe › SUA: Un bărbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI. Ar fi pregătit o caravană armată care să se îndrepte către Washington D.C.

SUA: Un bărbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI. Ar fi pregătit o caravană armată care să se îndrepte către Washington D.C.

Un articol de: Elena Stanciu - 14 Ian 2021, 00:08

Un bărbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI după ce ar fi fost implicat într-un plan privind un nou asalt al Capitoliului. În vârstă de 40 de ani, bărbatul a fost prins în urma unor percheziții FBI de la o casă din cartierul Queens din New York, informează NBC New York .

Un bărbat identificat drept Eduard Florea a fost arestat în SUA pentru că ar fi pregătit un nou asalt asupra Capitoliului 

Arestarea sa vine în urma unor mesjae de amenințare pe care acesta le-ar fi publicat în mediul online după incidentele violente care au avut loc în urmă cu o săptămână la Capitoliu. Potrivit sursei citate, reprezentanții FBI nu au făcut precizări cu privire la acuzațiile care i se aduc acestuia.

De asemenea, o sursă din rândul forțelor de ordine a precizat că Florea nu ar fi participat la violențele comise pe 6 ianuarie în clădirea Congresului american.

În schimb, în postările sale de pe rețelele sociale, Eduard Florea s-ar fi referit la organizarea unei caravane armate care să se îndrepte către Washington D.C..

În plus, tot un oficial FBI a precizat că bărbatul a mai fost arestat în trecut și a primit chiar o condamnare la un an cu executare, în 2014, pentru deținerea de arme.

Peste 170 de simpatizanți ai lui Donald Trump  în urma assaltului de la Capitoliu care a avut loc în urmă cu o săptămână. Numărul inculpaților ar putea ajunge însă la câteva sute, după cum a declarat un procuror din SUA.

O parte dintre persoanele anchetate ar putea fi acuzate de crimă, asalt, conspirație sau răzvrătire, iar pe măsură ce investigațiile continuă, crește și numărul arestaților din dosar. Mireasa s-a uitat în laptopul soţului, imediat după nuntă. I-a aflat secretul mizerabil şi a depus actele de divorţ

Donald Trump, pus oficial sub acuzare în urma violențelor comise de susținătorii săi la Capitoliu

Între timp, Camera Reprezentanților a votat miercuri pentru incluparea lui președintelui în funcție, Donald Trump, pentru ”incitare la insurecție” în urma violențelor de la Capitoliu. Ultimul cuvânt în acest caz îl are Senatul american, care nu se va reuni însă mai devreme de 19 ianuarie atunci când începe sesiunea.

Potrivit BBC, au fost exprimate 232 de voturi ”pentru” și 197 ”împotrivă”. Zece voturi în favoarea inculpării lui Trump au venit din partea republicanilor, mai mult decât se aștepta inițial. Dominată de democrați, Camera Reprezentanților numără 435 de membri. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus