Stiri de ultima ora

România, parte din marea reţea de corupţie a familiei Biden - Liderii republicani pregătesc dezvăluiri

România, parte din  marea reţea de corupţie  a familiei Biden - Liderii republicani pregătesc dezvăluiri
International
Familia Biden se află în centrul unui scandal legat de bani pe care fiul candidatului democrat la preşedinţia SUA i-ar fi luat din Ucraina, traficând influenţa tatălui său. Mare parte din presa americană încearcă să îngroape povestea, însă liderii republicani anunţă că reţeaua de corupţiei a familiei Biden ar fi mult mai mare şi ar include România.

"Oamenii nu ar trebui să se concentreze prea mult pe Hunter Biden și Ucraina. Povestea mai largă, inclusiv Rusia, China, Kazahstan, România, precum și Ucraina este o rețea mult mai mare de corupție cu mult mai mulți bani. (Sute de milioane). Incredibil cum NY Times, W Post și NBC îl ignoră în continuare", scrie Newt Gingrich, fost lider republican al Congresului SUA, pe Twitter.

Preşedintele american, Donald Trump, l-a invitat pe adversarul său democrat, Joe Biden, în cursul ultimei dezbateri înainte de scrutinul de la 3 noiembrie, să ofere explicaţii în legătură cu gravele acuzaţii de corupţie vehiculate de mai mult timp.

"Nu am primit niciodată bani de la Rusia. Nu primesc bani de la Rusia", a declarat preşedintele republican, adăugând însă că familia lui Biden a fost îmbogăţită de oligarhi ruşi.

People should not focus too much on Hunter Biden and Ukraine.The larger story including Russia, China, Kazakhstan, Romania as well as Ukraine is a vastly greater web of corruption and massively more money.(hundreds of millions)Amazing the NY Times, W Post and NBC keep ignoring it
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus