Stiri de ultima ora

Rockerul canadian Neil Young a început demersurile pentru a obţine cetăţenia americană pentru a putea vota la alegerile prezidenţiale din 2020

Rockerul canadian Neil Young a început demersurile pentru a obţine cetăţenia americană pentru a putea vota la alegerile prezidenţiale din 2020
International
Rockerul canadian Neil Young a început demersurile pentru a obţine cetăţenia americană cu scopul de a putea vota la alegerile prezidenţiale din 2020, însă faptul că acesta consumă canabis îi complică procesul, potrivit informaţiilor de pe site-ul artistului, potrivit news.ro.

Înainte de împlinirea vârstei de 74 de ani, cântăreţul, compozitorul şi interpretul Neil Young a povestit într-un articol publicat vineri pe site, că deşi a trecut testul pentru obţinerea cetăţeniei americane, răspunzând "onest" la numeroasele întrebări care i-au fost adresate, va trebui să mai dea un alt test din cauza consumului de marijuana.

Autorităţile americane au indicat în aprilie că potenţialii cetăţeni nu pot fi implicaţi "în anumite activităţi legate de marihuana", chiar dacă aceasta este legală în statul sau în ţara de origine, aşa cum este cazul Canadei, a scris muzicianul.

Young a adăugat faptul că speră să poată "vota potrivit conştiinţei sale pentru Donald J. Trump sau colegii săi candidaţi - care nu au fost încă nominalizaţi".

În 2018, cântăreţul, care îl susţinea mai degrabă pe democratul Bernie Sanders, l-a împiedicat pe Donald Trump să-i folosească melodia "Rockin in the Free World" pentru a-şi lansa campania, până când viitorul preşedinte american nu i-a cerut permisiunea.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus