Stiri de ultima ora

Reacția lui Donald Trump, după ce a fost achitat în Senat de acuzația de incitare la insurecție: „Sunt nerăbdător să merg mai departe”

Reacția lui Donald Trump, după ce a fost achitat în Senat de acuzația de incitare la insurecție: „Sunt nerăbdător să merg mai departe”
International
Donald Trump s-a adresat susținătorilor, la 6 ianuarie 2021, când în Congres se pregătea validarea victoriei lui Joe Biden ca președinte. După acest discurs, care i-a adus lui Trump o procedură de impeachment pentru incitare la violență, susținătorii lui au luat cu asalt și au devastat clădirea Capitoliului Foto: Profimedia

Biroul lui Donald Trump a transmis un comunicat la câteva minute după ce fostul președinte a fost achitat în Senat pentru acuzația de „incitare la insurecție” în legătură cu violențele din 6 ianuarie de la Capitoliu. El dă de înțeles că are de gând să-și continue cariera politică.

„A fost încă un episod al celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria noastră”, a transmis fostul președinte. 

„Mişcarea noastră magnifică, istorică şi patriotică, Make America Great Again, este doar la început”, spune Trump în comunicatul său.

„În lunile care vor urma, voi avea multe lucruri de împărtăşit cu voi şi sunt nerăbdător să merg mai departe în incredibila noastră călătorie pentru măreţia Americii”, le spune miliardarul republican susținătorilor săi.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus