Stiri de ultima ora

PSD are trei zile la dispoziție pentru a depune o moțiune de cenzură

PSD are trei zile la dispoziție pentru a depune o moțiune de cenzură
International
De astăzi, PSD are la dispoziție trei zile pentru a depune moțiune de cenzură. Asta după ce Guvernul și-a angajat răspunderea pe legea bugetului. Oficial, PSD ia în calcul aceasta variantă, atâta timp cât și alte parlamentare vor susține demersul. Neoficial, Marcel Ciolacu nu își dorește să încerce să dărâme Guvernul Orban. 

Adaugă părerea ta

Oficial, liederul interimar al PSD a declarat  că depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, dacă și alte partide parlamentare se vor alătură acestui demers.

Neoficial însă, nici PSD, nici Pro România nu vor acest lucuru. Ciolacu spune ca strategia partidului nu e făcută de nimeni, iar calculele politice arata ca nu e în avantajul PSD depunerea unei moțiuni de cenzură.

Acestea  le-a spus pesedistilor, în CEx,  ca depunerea unei moțiuni de cenzura ar fi o greșeală. Pro România evită  să spună dacă ar susține sau nu o moțiune.

Nici PNL  nu crede ca PSD va depune o moțiune. Unii liberali  spun ca un eșec la moțiune i-ar fi fatal lui Ciolacu înainte de Congresul PSD.

PSD, Pro România  și UDMR ar avea o majoritate confortabila pt a dărâma Guvernul Orban.  
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus