Stiri de ultima ora

Presedintele Ecuadorului a fost rugat de un copil sa faca o poza cu el. Dupa ce imaginea a aparut pe internet ... toti au ras

Presedintele Ecuadorului a fost rugat de un copil sa faca o poza cu el. Dupa ce imaginea a aparut pe internet ... toti au ras
International
Ce politician ar putea refuza un copil care il roaga sa faca o poza cu el? Din nefericire pentru presedintele Ecudarorului, el nu s-a uitat cu atentie la tricoul tanarului cu care urma sa faca fotografia.

Conform BBC News , presedintele Rafael Correa a fost pus intr-o situatie jenanta dupa ce s-a fotografiat cu un adolescent care avea scris pe tricou, in limba engleza: "I m with stupid" - in traducere "Sunt cu un prost", alaturi de o sageata care il indica fix pe liderul sud-american.

Fotografia a fost postata pe internet impreuna cu hashtag-ul #IAmWithStupidMashi si a devenit imediat virala in Ecuador, unde presedintele Correa are user-ul de Twitter @MashiRafael . Si, bineinteles, imaginea a atras multe ironii si glume pe seama lui.

"Un copil spion de la CIA incearca sa destabilizeze Guvernul. Asta ar fi o mare stire", a comentat cineva pe Twitter.

Altii au inventat o declaratie a presedintelui, care s-ar fi potrivit, in opinia lor, la aceasta fotografie: "Hai sa vedem ce se intampla cand baiatul cere un loc la scoala".
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus