Stiri de ultima ora

O nouă lovitură în „Hunter-Gate”: Tony Bobulinski ar urma să predea FBI înregistrările afacerilor sale

O nouă lovitură în „Hunter-Gate”: Tony Bobulinski ar urma să predea FBI înregistrările afacerilor sale
International
Îţi spun că Tony Bobulinski, fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden ar urma să predea către FBI toate dispozitivele sale electronice şi înregistrările cu privire la afacerile lui. A anunţat hn Roberts de la Fox News.

BREAKING: Tony Bobulinski will announce that he will turn his electronic devices and records of business dealings with Hunter and Jim Biden over to the FBI

— John Roberts (@johnrobertsFox) October 22, 2020

Fostul partener de afaceri al familiei Biden a declarat, miercur, către ziarul New York Post, că fostul vicepreşedinte al SUA, Joe Biden, era un participant activ într-o schemă de familie, cu scopul de a scoate milioane de dolari din parteneriatul cu o firmă chineză dubioasă. Şi astfel au fost scoase la iveală mai multe mesaje. În unul din ele, vorbea despre cum vor fi împărţiţi banii într-o viitoare companie. 10% erau puşi deoparte pentru „Barosan” („the big guy”). Mai multe surse citate de Fox News dezvăluiau că „Barosanul” era Joe Biden. Bobulinski confirmă că „e-mail-ul este autentic” şi că, într-adevăr, „Barosanul” era fostul vicepreşedinte al SUA şi actualul candidat în alegerile prezidenţiale.. „Ceea se afirm este o realitate. Ştiu că este o realitate pentru că am trăit-o. Eu sunt CEO-ul Sinohawk Holdings care au fost un parteneriat între China, reprezentată de CEFC/directorul Ye şi familia Biden. Am fost adus în companie să fiu CEO de către James Gilliar şi Hunter Biden. Referirea la Barosanul în mult mediatizatul e-mail din 13 mai 2017 este în fapt o referire la Joe Biden. Celălalt JB despre care se vorbeşte în e-mail este Jim Biden, fratele lui Joe”, a declarat Tony Bobulinski.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus