Stiri de ultima ora

Noul comisar pentru coronavirus din Israel, Ronni Gamzu, pregăteşte un plan de acţiune pentru oprirea lanţurilor de infectări

Noul comisar pentru coronavirus din Israel, Ronni Gamzu, pregăteşte un plan de acţiune pentru oprirea lanţurilor de infectări
International
În Israel, noul comisar pentru coronavirus pregăteşte un plan de acţiune pentru oprirea lanţurilor de infectări. Se aşteaptă ca armata să fie implicată în gestionarea situaţiei epidemiologice, anunță  romania-actualitati.ro .

Sunt 317 bolnavi de COVID-19 în stare gravă, din care 104 intubați. Numărul persoanelor examinate a scăzut în ultimele două zile comparativ cu săptămâna trecută. În medie, în ultimele două zile, rata infectării a fost aproximativ 7% din cei testați.

Noul comisar pentru coronavirus, Ronni Gamzu, a anunțat că a fost constituită o echipă din reprezentanţi ai spitalelor, care vor semnala imediat dacă se agravează evoluția situației pe teren, astfel încât să fie luate măsuri, să nu fie supraaglomerat sistemul de sănătate.

Profesorul Ronni Gamzu va prezenta guvernului un plan pentru oprirea lanțurilor de infectări, iar armata va avea un rol sporit în gestionarea situației epidemiologice.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus