Stiri de ultima ora

Începe o nouă prietenie în Downing Street?

Începe o nouă prietenie în Downing Street?
International
Familia premierului britanic Boris Johnson are un nou membru! Este vorba de cățelul Dilyn de doar patru luni, care va locui la Downing Street Nr. 10, alături de deja celebrul motan Larry.

Premierul britanic Boris Johnson a adoptat, luni, un cățel din rasa Jack Russell, pe care l-a adus să locuiască alături de familia sa la Downing Street nr. 10, reședința oficială a prim-miniștilor Marii Britanii.

Nu se știe cum se va înțelege cu celebrul motan Larry de 12 ani, care este o prezență familiară în interiorul și în afara reședinței oficiale a premierului britanic de opt ani. Larry locuiește în Downing Street nr. 10 din 2011 și îi întâmpină uneori și pe oaspeții premierului. 

Ce se știe însă este că Dilyn este obișnuit cu felinele, pentru că a fost dresat pentru a trăi în casă şi alături de o pisică înainte de a fi adus la Downing Street Nr. 10, potrivit presei britanice.

Câinii din rasa Jack Russell Terrier sunt crescuţi pentru a vâna animale de talie mică şi sunt renumiţi pentru tenacitatea şi energia lor. 
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus