Stiri de ultima ora

Momentul ŞOCANT în care un kamikaze detonează BOMBA în una dintre bisericile din Sri Lanka. Ce a făcut atacatorul sinucigaş cu câteva clipe înainte de MASACRU

Momentul ŞOCANT în care un kamikaze detonează BOMBA în una dintre bisericile din Sri Lanka. Ce a făcut atacatorul sinucigaş cu câteva clipe înainte de MASACRU
International
Imaginile, publicate de CNN, arată cum suspectul traversează piaţa din faţa bisericii din  Colombo, se apropie de o fetiţă şi de tatăl acesteia şi chiar mângâie copilul pe cap, după care intră în lăcaşul de cult unde enoriaşii asistau la slujbă.  

Poliţia din Sri Lanka a arestat un sirian în legătură cu atentatele

Poliţia din Sri Lanka a arestat pentru audieri un cetăţean sirian despre care se crede că ar avea legătură cu atentatele de duminică, ce au vizat mai multe biserici şi hoteluri, informează agenţia Reuters, potrivit unor surse guvernamentale şi militare. "Divizia de investigaţii teroriste a poliţiei a arestat pentru audieri un cetăţean sirian în urma atacurilor", a declarat un oficial. Informaţia a fost confirmată de alţi doi oficiali. "A fost arestat după interogarea suspecţilor locali", a afirmat a doua sursă.  

Bilanţul atacurilor teroriste din Sri Lanka a ajuns la 310 morţi

  Cel puţin 310 persoane au murit, iar alte 500 au fost rănite în urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, au informat marţi autorităţile, relatează site-ul agenţiei  Preşedintele Maithripala Sirisena a declarat luni noapte stare de urgenţă, în urma incidentelor. Poliţia a reţinut până acum 40 e suspecţi şi a percheziţionat 20 de case. Atacurile teroriste de duminică reprezintă cel mai violent incident care a avut loc în Sri Lanka în ultimii zece ani.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus