Stiri de ultima ora

Mărturiile celui mai sângeros criminal în serie din SUA, autorul a 93 de crime. „Dumnezeu m-a adus pe pământ pentru această misiune“ VIDEO

Mărturiile celui mai sângeros
criminal în serie din SUA, autorul a 93 de crime. „Dumnezeu m-a adus pe pământ pentru această misiune“ VIDEO
International
Samuel Little, un fost boxer în vârstă de 79 de ani, este declarat oficial cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite. FBI a reuşit să elucideze 50 de crime dintre cele 93 mărturisite de acest fiu al unei prostituate.

FBI îi dedică lui Samuel Little şi îi invită pe toţi cei care deţin informaţii despre crimele asociate lui să vorbească despre ele.

Condamnat la închisoare în 2014 pentru uciderea a trei femei, Little, fiul unei prostituate, spune că a comis 93 crime în total în perioada 1970-2005 în 19 state americane.

FBI a reuşit să elucideze 50 de crime dintre cele 93 mărturisite şi caută noi informaţii.

Cel care l-a făcut pe Little să vorbească este anchetatorul James Holland. Little şi Holland au petrecut 48 de zile neîntrerupt împreună.

„Samuel Little era convins că nu va fi prins pentru că victimele sale nu contau pentru cineva“, afirmă Christie Palazzolo, criminalist FBI.

Născut în Georgia la 7 iunie 1940, Samuel Little a fost crescut de bunica sa. A dus o viaţă de hoinar şi a stat de mai multe ori după gratii pentru furturi şi consum de droguri.

Fost boxer şi impozant, el nu avea nevoie de arme pentru a-şi comite crimele. Şi-a folosit mereu forţa palmelor, strangulându-şi victimele.

James Holland: „Unde aţi comis cele mai multe crime?“

Samuel Little: „Oh, este uşor, în Florida şi în California“

James Holland: „Şi în care oraş aţi ucis cel mai mult?“
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus