Stiri de ultima ora

Filmul care a dus la executarea fostei iubite a liderului nord-coreean? (Video)

Filmul care a dus la executarea fostei iubite a liderului nord-coreean? (Video)
International
Un film despre care se crede ca ar fi dus la asasinarea, din 20 august, a artistei nord-coreene Hyon Song-Wol, comandata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, fostul ei iubit, a fost difuzat in China , singurul aliat al tarii.

In inregistrare, departe de a fi un film pentru adulti, asa cum s-a sustinut cand femeia de 28 de ani a fost executata, pot fi vazute trei tinere care danseaza in costume de cabaret pe o adaptare a piesei Aloha Oe, a lui Elvis Presley , relateaza Daily Mail .

Fosta iubita a lui Kim Jong-un, executata pentru ca a facut filme pentru adulti

Odata cu Hyon Song-Wol, la jumatatea lunii august, au fost executati public mai multi artisti, despre care s-a spus ca fac parte dintr-o retea de cantareti si dansatori care ar fi incalcat legile impotriva filmelor pentru adulti. Cand au fost arestati, se pare ca mai multi artisti aveau Biblii, care in Coreea de Nord sunt interzise.

In momentul executarii, care a avut loc fara vreun proces, familiile acestora au fost puse sa priveasca, dupa care luate si duse la munca fortata, fiind gasite "vinovate prin asociere".

Kom Jong-un a avut o relatie cu Hyon Song-Wol in urma cu zece ani, insa tatal actualului lider nord-coreean, Kim Jong-il, nu a fost de acord cu ea, asa ca cei doi s-au despartit oficial. Neoficial, se pare ca relatia lor ar mai fi continuat ceva vreme, chiar daca tanara s-a maritat si ar fi avut un baiat cu un ofiter nord-coreean, in timp ce liderul nord-coreean s-a casatorit si el.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus