Stiri de ultima ora

Fetiţa „Mowgli”, găsită pe străzi umblând „ca un animal speriat”

Fetiţa „Mowgli”,
găsită pe străzi umblând „ca un animal speriat”
International
O fetiţă de 12 ani, forţată să locuiască într-o cuşcă, a fost găsită în apropiere de oraşul Oriol, Rusia. Fetiţa nu se putea deplasa în poziţie bipedă şi nu putea să vorbească, relatează Mirror.

Se zvoneşte că aceasta a fost dată unui pedofil la schimb pentru votcă de mama ei.

Fata de 12 ani se numeşte Diana şi a fost găsită după ce a scăpat din cuşca ei umblând „ca un animal speriat” pe străzi.

Conform rapoartelor autorităţilor, copila scoate sunete ca cele ale unui lătrat, nu se poate deplasa în poziţie bipedă, doarme pe jos şi arată ca un copil de 6 ani.

Se presupune că mama acesteia o ţinea închisă într-o cuşcă sau în lunile de vară era ţinută într-un grajd dărăpănat în care se mai afla o vacă.

Mama fetiţei neagă acuzaţiile, dar autorităţile o cercetează pentru abuz şi neglijenţă.

Diana este tratată într-un spital din Oriol. Conform unor surse din spital, mama fetiţei este alcoolică, Diana este al optulea ei copil, iar ceilalţi şapte copii sunt în grija statului rus. Tânăra fata a fost ţinută ascunsă, fără ca cineva să ştie de ea.

Mama fetiţei a declarat pentru un post local că acuzaţiile cum că ar fi oferit-o sexual pentru băutură sunt nişte născociri. De asemenea şi vecinii femeii neagă aceste acuzaţii.

Mama Dianei a mai spus că fetiţa ei era „bolnavă” şi nu mai putea face nimic în această privinţă.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus