Stiri de ultima ora

Donald Trump a dat publicității o înregistrare video, după puterea sa sub acuzare. Nicio vorbă despre impeachment

Donald Trump a dat publicității o înregistrare video, după puterea sa sub acuzare. Nicio vorbă despre impeachment
International
În condițiile în care urmează să fie judecat de Senat tocmai pentru rolul său în violențele de la Capitoliu, Donald Trump face apel la calm și spune că cei care au devastat sediul Congresului săptămâna trecută nu sunt „adevărații” săi suporteri, relatează CNN .

Cu câteva ore mai înainte, în timp ce dezbaterile pentru impeachment erau încă în desfășurare în Cameră, președintele dăduse publicității și un comunicat în care lansa, la fel, un apel la calm și la abținere de la violențe, dar nu menționa nimic despre procedura din Congres prin care este acuzat că a încurajat asaltul simpatizanţilor săi asupra Capitoliului.

Trump se plânge însă și de „atacul fără precedent” asupra libertății de exprimare, referindu-se la faptul că în ultimele zile companiile din social media i-au suspendat conturile tocmai pentru că a propagat informații false despre alegeri și a încurajat neacceptarea rezultatului scrutinului din 3 noiembrie.

Trump își plânge de milă și caută o modalitate de distragere a atenției

Miercuri seara, după ce a doua procedură de impeachment împotriva președintelui a fost votată în Camera Reprezentanților, la Casa Albă „toată lumea era supărată pe toată lumea”, a declarat un consilier citat de CNN.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus