Stiri de ultima ora

Cum răspunde Dăncilă acuzațiilor că a fost convinsă de Iohannis să candideze la prezidențiale

Cum răspunde Dăncilă acuzațiilor că a fost convinsă de Iohannis să candideze la prezidențiale
International
Viorica Dăncilă i-a dat replica lui Paul Stănescu, joi seara, la un post național de televiziune. Ea a spus că nu a făcut blat cu Iohannis, așa cum acuză Stănescu.

Adaugă părerea ta

Fosta șefă a PSD a precizat că dezvăluirile făcute de Stănescu nu au ”nici cel mai mic sâmbure de adevăr”.

”Nu știu de ce Paul Stănescu recurge la această interpretare. Toată lumea a văzut cum l-am înfruntat pe președinte, și înainte de campanie, și în timpul ei. Am preluat partidul într-un moment dificil. Dacă rămâneam cu o conducere interimară, intram în campanie mult mai slăbiți. Mulți nu ne dădeau șansa nici să intrăm în turul doi. Avem datoria să luptăm așa cum am promis pentru românii care au crezut în noi. E nevoie de reconstrucția partidului, eu vreau să pun umărul.

Principalul nostru adversar trebuie să fie guvernarea liberală. E o declarație pe care nu o înțeleg și care nu are nici cel mai mic sâmbure de adevăr. Nu am avut discuție cu el despre candidatura la prezidențiale, ci despre Congres.

Paul Stănescu a fost singurul care s-a opus în CEX împotriva candidaturii mele la prezidențiale. El s-a opus în permanență. Și atunci când am spus că trebuie să rămânem la guvernare, el a spus că trebuie să ieșim.

Un președinte nu face blat cu un premier când îl jignește sau când îl dă jos de la guvernare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a negat joi informațiile că el ar fi convins-o pe Viorica Dăncilă să candideze la alegerile prezidențiale, deși șefa PSD le promisese liderilor partidului că nu va face acest lucru. Cel care a afirmat că Dăncilă a decis să candideze după o discuție față în față cu Iohannis a fost secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus