Stiri de ultima ora

COVID-19: Noua Zeelandă nu a raportat cazuri de noi infectări cu COVID-19 pentru a cincea zi consecutiv |

COVID-19: Noua Zeelandă nu a raportat cazuri de noi infectări cu COVID-19 pentru a cincea zi consecutiv |
International
Noua Zeelandă nu a raportat cazuri de noi infectări cu COVID-19 pentru a cincea zi consecutiv. Astfel că numărul total de cazuri rămâne la 1.154.

Au fost aplicate 4.279 de teste de Covid-19, până în prezent totalul ajungând la 267.425.  Autoritățile din Noua Zeelandă au încurajat oamenii să desfășoare activități fizice în timpul liber.

Totodată, autoritățile avertizează că riscul pandemiei de Covid-19 nu a trecut și că acesta va crește pe măsură ce activitatea este reluată treptat. De asemenea o atenție sporită va fi dedicată situației de la frontiere, scrie  thespinoff.co.nz .

Luând în calcul evoluția pandemiei de COVID-19 din ultimele zile din Noua Zeelandă, autoritățile sunt de părere că a fost depășită etapa în care exista o transmitere comunitară a noului coronavirus. În aceste condiții eforturile guvernului se vor concentra pe intrările și ieșirile din țară.  În continuare cetățenii care pătrund în Noua Zeelandă vor fi supuși unor reguli de carantinare strictă.

Evoluția pandemiei de COVID-19 rămâne critică în SUA și în America de Sud

Dacă noul bilanț din Noua Zeelandă indică faptul că pandemia de COVID-19 a fost ținută sub control în această țară, nu se poate spune același lucru despre situația din SUA și din statele din America de Sud. Organizația Mondială a Sănătății ( OMS ) , că, în prezent,  America  este noul epicentru al pandemiei de  coronavirus , în timp ce un studiu american prognozează decese în Brazilia și alte țări din  America  Latină până în august.

În total, America  a înregistrat peste 2,4 milioane de persoane testate pozitiv pentru noul  coronavirus  și peste 143.000 de decese cauzate de boala respiratorie. În bilanș este inclusă  America  Latină, dar și Statele Unite.

Bilanțul pandemiei de COVID-19

din toată lumea au fost confirmate cu boala infecțioasă  COVID-19 . Bilanțul deceselor înregistrate în rândul pacienților depistați cu infecție cu  coronavirus  este de circa 348.000, în timp ce numărul vindecărilor a trecut de 2,3 milioane.

Astfel, potrivit datelor centralizate marți dimineață de  Worldometer , mai există 2,8 milioane de cazuri active la nivel global.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus