Stiri de ultima ora

CORONAVIRUS | Germania: Dr. Andreas Noack, activist anti-restricții, arestat în timp ce transmitea live pe Youtube, din casa lui (VIDEO) |

CORONAVIRUS | Germania: Dr. Andreas Noack, activist anti-restricții, arestat în timp ce transmitea live pe Youtube, din casa lui (VIDEO) |
International
Medicul german Andreas Noack , un opozant cunoscut restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus , a fost arestat în casa lui, chiar în timpul unei transmisii live, pe Youtube.

Motivul arestării sale nu este încă clar. Poliția a intrat în casa lui când era live pe canalul său de YouTube.

Se presupune că doctorul Andreas Noack ar fi investigat pentru că nu a respectat legile germane de „lockdown” împotriva COVID-19, dar unii speculează că ar putea fi mai mult, scrie marketpedia.ro .

În timpul transmisiei live, se poate auzi poliția cum lovește în ușă în locația în care Noack transmitea live pe Yotube.

Un bărbat din afara cadrului camerei a spus că este poliția. Apoi, autoritățile a intrat în casă, forțându-l pe Noack la pământ, înainte de a opri fluxul său live.

Totul s-a petrecut după ce Parlamentul german a adoptat „Legea privind protecția infecțiilor”, care a fost puternic protestată de secțiuni vaste, ale populației germane.

Neoficial, medicul arestat ar fi oferit asistență medicală protestatarilor anti-lockdown și era investigat pentru ca era non-compliant cu legile guvernului German, de combatere și prevenire ale pandemiei, conform sursei citate.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus