Stiri de ultima ora

CNN: Joe Biden s-a întâlnit separat la summitul NATO cu Klaus Iohannis și cu președinții Poloniei şi ţărilor baltice

CNN: Joe Biden s-a întâlnit separat la summitul NATO cu Klaus Iohannis și cu președinții Poloniei şi ţărilor baltice
International
Joe Biden s-a întâlnit separat la summitul NATO cu Klaus Iohannis și cu președinții Poloniei şi ţărilor baltice. Foto: presidency.ro

Preşedintele SUA, Joseph Biden, s-a întâlnit luni, cu ocazia summitului NATO de la Bruxelles, cu liderii din România, Polonia, Lituania, Letonia şi Estonia, afirmă un oficial de la Washington citat de postul CNN, potrivit Mediafax.

Conform oficialului citat, discuţiile preşedintelui Joseph Biden cu preşedintele Klaus Iohannis, cu preşedintele Poloniei, Andrej Duda, şi cu liderii ţărilor baltice s-au concentrat în principal pe contracararea acţiunilor Rusiei şi Chinei.

Joseph Biden a comunicat că vrea „o relaţie stabilă şi constructivă cu Rusia, dar va reacţiona la activităţile negative ale Moscovei”.

În discuţiile cu preşedinţii României şi Poloniei, Joseph Biden a abordat agenda viitoarei întrevederi cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi a reafirmat angajamentul de a contracara „ameninţările generate de Rusia”, precizează oficialul de la Washington citat de CNN.

Pe agenda discuţiilor lui Joseph Biden cu liderii din România, Polonia şi ţările baltice a fost şi criza din Belarus.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus