Stiri de ultima ora

Casa de modă Chanel a anulat o prezentare de modă la Beijing din cauza epidemiei de coronavirus

Casa de modă Chanel a anulat o prezentare de modă la Beijing din cauza epidemiei de coronavirus
International
"Având în vedere actuala situaţie şi urmând recomandările autorităţilor chineze, Chanel a decis să amâne proiectul Paris - 31 rue Cambon 2019/20 Métiers d Art de la Beijing din mai până la o dată ce va fi anunţată ulterior", se arată în comunicatul casei Chanel.

Este vorba de o colecţie prezentată la Grand Palais pe 5 decembrie când, cu ajutorul cineastei de film Sofia Coppola, a fost reprodus studioul din 31 rue Cambon din Paris. Aici se află celebra scară în formă de melc înconjurată de oglinzi unde creatoarea de modă Gabrielle Chanel îşi prezenta creaţiile.

"Chanel urmăreşte situaţia îndeaproape. Sănătatea şi bunăstarea echipei şi a clienţilor săi este o prioritate", notează firma în comunicat.

China este în prezent principala piaţă de lux din lume, astfel încât criza noului coronavirus a afectat toate mărcile care operează în regiune, unde numeroase magazine sunt închise de la jumătatea lunii ianuarie.

Chanel va prezenta pe 3 martie la Paris colecţia sa de pret-a-porter toamnă-iarnă 2021 în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris.

Cu o săptămână înainte de desfăşurarea evenimentului, aproximativ zece firme din China şi-au anulat participarea din cauza a coronavirusului.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus