Stiri de ultima ora

Boris Johnson provoacă un nou război. A adus în Downing Street 10 un cățel, adversar pentru celebrul motan Larry

Boris Johnson provoacă un nou război. A adus în Downing Street 10 un cățel, adversar pentru celebrul motan Larry
International
Un căţel salvat de la un centru pentru salvarea animalelor din sudul Ţării Galilor va fi noul locatar al Downing Street Nr. 10, alături de prim-ministrul britanic Boris Johnson şi motanul Larry, relatează BBC .

Căţelul are 15 săptămâni şi este un metis de Jack Russel. Nu are încă un nume, dar îi va fi dat unul curând, odată ce se va muta împreună cu Boris Johnson şi iubita acestuia, Carrie Symonds. Povestea lui nu este una prea fericită – a fost găsit abandonat după ce s-a născut într-o „fermă de căţei”.

„Fermele” de căţei din Regat sunt locuri unde mai multe femele din anumite rase sau metise sunt aduse pentru a da naştere, aproape industrial, puilor care sunt apoi vânduţi pe piaţa neagră. Animalele sunt ţinute în condiţii inumane, bătute şi înfometate.

„Legea Lucy” e un proiect de lege în Parlamentul britanic, prin care legislatorii speră să-i aducă în faţa legii pe cei care patronează astfel de „afaceri”. Numele legii vine de la o căţeluşă salvată dintr-o astfel de fermă, care a mai supravieţuit doar 3 ani după supliciul îndurat.

Carrie Symonds, iubita lui Boris Johnson este o susţinătoare a acestei legi.

Contactul căţelului cu motanul Larry, un alt celebru locatar de la Downing Street Nr. 10, va fi minimal.

Larry este motanul celebru al Guvernului și trăiește in Downing Street 10, iar Palmerston este motanul la fel de celebru al Ministerului de Externe al Regatului Unit.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus