Stiri de ultima ora

Boris Johnson a dezvăluit că își plimbă cățelul prin grădină îmbrăcat în lenjerie intimă

Boris Johnson a dezvăluit că își plimbă cățelul prin grădină îmbrăcat în lenjerie intimă
International
Cel mai nou locatar de la Downing Street Nr. 10, căţelul Dilyn, este plimbat prin curtea reşedinţei prim-ministeriale de Boris Johnson însuşi. Prim-ministrul britanic a dezvăluit ceva mai multe detalii decât era nevoie, însă – se plimbă prin grădină doar în lenjerie intimă, potrivit The Mirror .

Johnson a vorbit despre plimbările sale de seară în cadrul unui interviu, duminică.

Boris Johnson şi iubita sa, Carrie Symonds, au adoptat puiul de Jack Russell după ce acesta a fost abandonat de o fermă de căţei şi salvat de o organizaţie caritabilă pentru siguranţa animalelor din sudul Ţării Galilor.

„Câinele este într-o formă excelentă. Eu mă trezesc la ora şase pentru a îl plimba în fiecare dimineaţă. Este programul prin care mă menţin în formă, în boxeri”, a spus Boris Johnson.

A rămas, totuşi, neclar, dacă rutina prim-ministrului include şi strângerea după animalul său de companiei sau dacă acest lucru rămâne tot în sarcina angajaţilor plătiţi din bani publici.

, motanul cu funcţii oficiale în cadrul Guvernului Marii Britanii, după cum afirmă Boris Johnson. „Dilyn stătea pe covor în momentul în care Larry s-a repezit spre el. Înainte ca Larry să ajungă la el, l-am luat în brațe (n.r. - pe căţel)”
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus