Stiri de ultima ora

Avocatul lui Trump dă informaţii Departamentului de Justiţie despre Joe Biden şi fiul său

Avocatul lui Trump dă informaţii Departamentului de Justiţie despre Joe Biden şi fiul său
International
Preşedintele Comisiei Judiciare din Senat, Lindsey Graham, a declarat că procurorul general William Barr l-a informat duminică dimineaţă despre acest aranjament şi că oficiali ai Departamentului de Justiţie evaluează informaţiile oferite de Giuliani pentru a stabili dacă sunt reale.

”Departamentul de Justiţie primeşte informaţii din Ucraina de la Rudy. Acesta (Barr) mi-a spus că au creat un proces prin care Rudy ar putea oferi informaţii şi vor vedea dacă se confirmă”, a spus Graham la emisiunea Face the Nation de la CBS.

Informaţii despre acest aranjament au ieşit la iveală după achitarea lui Trump în Senat, în  procesul pentru demiterea sa sub acuzaţia de abuz de putere pentru solicitarea ca Ucraina să îi investigheze pe cei doi Biden.

Trump şi-a bazat solicitările pe acuzaţii de corupţie nefondate. Investigatorii din Camera Reprezentanţilor  au acuzat că Giuliani a căutat informaţii dăunătoare despre cei doi Biden în Ucraina, în calitate de avocat personal al lui Trump.

Hunter Biden a făcut parte din consiliul de administraţie al companei ucrainene de gaze Burisma, în timp ce Joe Biden, în prezent candidat pentru nominalizarea drept reprezentant al Partidului Democrat în alegerile prezidenţiale din noiembrie, era  vicepreşedinte al SUA în perioada respectivă.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus