Stiri de ultima ora

Armata a intervenit în forţă în largul coastelor Marii Britanii. Pasagerii clandestini de la bordul unui petrolier au devenit violenţi

Armata a intervenit în forţă în largul coastelor Marii Britanii. Pasagerii clandestini de la bordul unui petrolier au devenit violenţi
International
7 pasageri clandestini de la bord au atacat echipajul și a fost nevoie de intervenția armatei pentru scoaterea în siguranță a echipajului.

Serviciul special naval a trimis militari care au coborât pe frânghie din elicoptere la bordul vasului Andromeda, potrivit alephnews.ro .

Poliția din Marea Britanie a raportat că se confrunta cu un incident în curs de desfășurare la bordul navei Andromeda, după ce un număr de pasageri clandestini au făcut amenințări verbale la adresa echipajului, relatează euronews.

Echipajul s-a încuiat într-o parte sigură a navei, care e practic ca o citadelă. În doar câteva minute, militarii au reușit să-i rețină pe atacatori – 7 pasageri clandestini.

Nimeni nu a fost raportat rănit. Petrolierul nu a fost deturnat, a declarat un purtător de cuvânt al proprietarului navei, Navios Maritime Acquisition Corp

Nava petrolier plecase din Lagos, Nigeria, cu destinația Southampton. Trebuia să ajungă ieri dimineață în portul englez, dar a ocolit zona. Așa și-au dat autoritățile seama că se întâmplă ceva, că e posibil ca petrolierul să fi fost atacat.

Paza de coastă a survolat zona și a impus o zonă de siguranță de 3 mile, până când a fost aprobată intervenția armatei.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus