Stiri de ultima ora

Zboruri suspendate de Tarom către sau dinspre Republica Moldova şi Israel, pe fondul restricţiilor pentru Covid-19

Zboruri suspendate de Tarom către sau dinspre Republica Moldova şi Israel, pe fondul restricţiilor pentru Covid-19
Economic
Că urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi, TAROM suspendă operarea curselor comerciale până la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, către sau dinspre Republica Moldova şi Israel, anunţă compania aeriană.

3 afişări

Zboruri suspendate de Tarom către sau dinspre Republica Moldova şi Israel, două ţări care au reintrodus restricţii pentru Covid-19

Decizia este urmarea faptului că autorităţile din România au anunţat prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, până în data pe 15 octombrie 2020. Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. De la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale).
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus