Stiri de ultima ora

VIORICA DANCILA: SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din ţară

VIORICA DANCILA:  SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din ţară
Economic
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că Spitalul Judeţean de Urgenţă( SJU) Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte unităţi medicale din ţară.

Premierul a mai precizat că în urma discuţiilor purtate cu personalul medical s-a ridicat şi problema pensionării femeilor care lucrează în domeniul medical, dar şi stabilirea unei zile naţionale a medicului din România.

"O problemă ridicată de medici a fost pensionarea mai ales la femei, şi faptul că-şi doresc o zi a medicului. Pentru că există o zi a asistentului medical şi îşi doresc o asemenea zi şi e normal să aibă" , a spus Dăncilă.

Atât premierul, cât şi ministrul Sănătăţii au purtat o scurtă discuţie cu o pacientă aflată în secţia de radioterapie a SJU Baia Mare care a remarcat posibilitatea de a urma o procedura terapeutică la acest spital fără a fi nevoită să meargă pentru tratament în alte centre de radioterapie din Transilvania.

Cele două oficialităţi au fost însoţite de preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea şi secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dargoş Titea.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus