Stiri de ultima ora

VIORICA DANCILĂ: Regret că l-am susţinut pe Ciolacu în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

VIORICA DANCILĂ:   Regret că l-am susţinut pe Ciolacu în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor
Economic
Viorica Dăncilă s-a referit, într-un interviu pentru Antena 3, la "cartea-interviu" pe care o va lansa şi în care vorbeşte despre "provocările perioadei" în care a fost şef al Executivului.

"Nu pot să acuz nici PNL, nici USR, nici preşedintele României, pentru că trădarea a fost din PSD. Înainte de moţiune am avut toate asigurările din partea lui Marcel Ciolacu că această moţiune nu va trece. Am pe telefon un tabel trimis de Marcel Ciolacu, cu calcule făcute, în care noi aveam minim 241 de voturi fără nicio problemă. Mi-a garantat că moţiunea nu va trece. (...) În timpul moţiunii mi-am dat seama că am fost trădată din PSD, şi aici, pe lângă Marcel Ciolacu care a dirijat toate aceste lucruri, alături de domnul Simonis", a afirmat Viorica Dăncilă.

Fostul lider PSD a spus că regretă că l-a susţinut şi propus pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Regret pentru că am avut încredere. L-am susţinut cu toată deschiderea. În momentul în care a fost votat Marcel Ciolacu, eu am plecat de la Palatul Victoria şi am venit în Parlamentul României să îl susţin, pentru că eu am considerat că într-un partid trebuie să existe susţinere reciprocă. L-am numit pe Marcel Ciolacu sperând că va avea o abordare foarte serioasă şi foarte corectă. Era preşedinte de filială judeţeană, m-am gândit că nu trebuie să fiu doar eu, să aduc cât mai mulţi preşedinţi din teritoriu alături de mine, astfel încât să luăm cele mai corecte decizii. Ceea ce s-a întâmplat a demonstrat că, de fapt, am crezut în cine nu trebuia", a susţinut Viorica Dăncilă.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus